Förberedelser, kaos, hagelstorm…. Preparations, chaos, hail storm….

Eng below….

Ja lite så kan man sammanfatta dagen idag.

Förberedelserna inför dagis o jobb är nu avklarad. Dagis kläder är tvättade, namnade och packade. Jag har bestämt vad jag ska ha på mig ( kan inte bestämma sånt på morgonen) samt fixat matlådor så jag är väl så förberedd jag kan bli ja med hihi.

Annars har de mest varit kaos idag, barnen är sååå understimulerade så vi håller all tummar att de är lite dagis som behövs. När de va som värst flydde ja fältet o tog en liten löprunda. Så skönt att komma ut lite i solen, men tji fick jag för på vägen tillbaka öppnade sig himmelen o ja fick springa hem i en hagelskur, men snabb va ja hihi.

Bjuder på lite bilder ifrån köksbordet och köks soffan, som det ser ut just nu iaf, imorgon kan de ha ändrat sig hihi.

201808261

201808262

201808263

201808265

201808264

 

Ha en fin kväll!

Kramar

 

Now i think that we are prepared to start daycare again and me to go back to work. All clothes are clean and packed to bring back to daycare and i have fixed my lunch box and decided what to wear tomorrow ( im not that kinda person that can decide what to wear in the morning)

The kids have been tooootally crazy today also, daycare here we come! So i fled the field and whent for a little run in the sun. Atleast i started in the sun, then on the way home i ran in a hail storm, but on the plus side i was crazy fast on the way home hihi.

Some pics from the kitchen table and sofa this afternoon!

Have a lovely evening!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.