Syprojekt, lakan, packa….Sewing projects, sheets, packing….

Eng below….

Ja lite så kan man sammanfatta gårdags kvällen o dagen idag….

Var sugen på nya överdrag till sofforna i linnelook o lite lantligt utförande, o hade hittat sååå fina att beställa. Problemet var bara att de hade kostat ungefär 3ggr så mycket som sofforna kostade. För ja det är ingen hörnsoffa egentligen utan två 3-sits och en fåtölj som jag tagit bort armstöden ifrån o sen byggt ihop. Perfekt för mig som gillar att möblera om hihi.

Hur som haver, kände inte att ja ville lägga så mycket pengar på sofforna eftersom jag har små vildar som klättrar o hoppar o äter i dem. Så istället så köpte jag tre stycken lakan och en sängkappa i linnelook o lät sen symaskinen gå varm. Är fortfarande helt chockad att de ändå blev så bra som de blev, för när jag syr så gör ja det hellre snabbt än bra haha. Men denna gången funkade det också, har lite detaljer runt armstöden kvar men de får bli en annan kväll, hade sytt tillräckligt kände jag hihi.Vill knappt att barnen ska sitta i den nu så man kan ju bara tänka hur jag hade känt om ja spenderat flera tusen på att köpa klädslar.

201807251

201807256
Sängkappan fick bli volangkant runt alltihopa.

201807257

201807253

201807255
Precis så där löst, ledigt o lantligt som ja ville ha det.

201807254

201807252
Gillar att de va sydda detaljer på lakanen som jag kunde använda mig av ❤

Annars idag har de varit packa o fixa inför resan imorgon. Vi åker först till Göteborg imorgon för att spendera dagen där o sen ta flyget tidigt tisdag morgon. Nu väntar vi på att barnen ska sova o sen blir de att gå igenom listorna för o se om vi glömt något.

Ha en fin kväll.

Kramar!

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I wanted to get some new sofa covers to our sofa but didn´t really want to spend a lot of money, for let´s face it, my 2,5 and 4y/o is not the most clean one hihi.

So instead of buying new sofa covers i bougt some sheets and a mattress cover and started sewing. And i have to say that im really impressed by the result, im not the best seamstress but im fast haha. Some details to finish around the armrests but i save that to an other day hihi.

Today has been all about packing and cleaning the house, because tomorrow we leave to Gothenburg and will then fly to crete on tuesday. So now im waiting for the kids bedtime so we can go over the lists to see what we have left to pack.

Have a lovely evening!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.