Egentid, löpning, yoga…. Alone time, running, yoga

Eng below….

Ja lite så kan man sammanfatta morgonen hittils, har dock lite förmiddags känsla eftersom min morgon startade vid 5. Vill man ha lite egentid på morgonen så är det den tiden som gäller hihi. Började min tidiga morgon med en löprunda, trodde aldrig att ja va en morgonlöpare men de är så skönt, speciellt nu när det varit så varmt på dagarna. Efter löprundan hann ja även med lite yoga innan de små började klampa runt på övervåningen o de va dags att fixa frukost.

201807261

Godmorgon på er!

Kramar

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Had an awesome morning, a morning run and then a short yoga practice. Never thought that i was a morning runner but it´s amazing. I had to get up at 5am but that´s necessary if you want to have some alone time in this house hihi.

Have a lovely day!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.