Stjärnor, klubba, nya grejer…. Stars, lollipop, new stuff

Eng below….

Ja lite så kan man sammanfatta dagen idag…

Frisörbesöket gick kanon, Neliah satt som ett ljus hela tiden, kan iofs bero på att ja hade lovat att hon skulle få en utav klubborna frisören hade i fika hörnan hihi. Sen va det en mycket nöjd, kortklippt Neliah med blå stjärnor i håret o en grön klubba i handen som gick ut ifrån salongen. Bild på den nyfriserade damen får ja fixa till en annan gång.

Resten utav eftermiddagen handlade mest om att få barnen att inte tjura ihop totalt i värmen, så lösningen på det blev att åka iväg till en badplats. Var två mycket nöjda barn som sen nästan somnade i kvällsmaten efter all vattenlek.

Trots det varma vädret fick jag den galna idén att jag skulle ge mig ut på ett litet löppass i den 29 gradiga värmen!! Va dock mestadels i skuggan och bara ca 2,6 km, men varm blev man iaf. Ja kommer ju va snabb som tusan sen när de svalnar av, eftersom sen jag började löpträna i början utav sommaren så är min temperatur ute ja springer i imellan 25-29 grader hihi. Men kul är de även fast de är för varmt igentligen.

Hämtade också ut ett paket med lite rea-fynd ifrån H&M, vad det va i paketet ser ni här…

201807241

Sötaste lilla korallvasen..

201807243

201807242

Sötaste lilla fiskfatet som får bli min nya tallrik för frukost mackan

201807244

201807245

Sen köpte jag på mig två till utav dessa kuddfodral, hade ett av varje sen tidigare men nu när de va på rea så slog ja till på två till.

201807248

201807247

Ha en fin kväll!

Kramar

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Neliah behaved so well at the hairdresser, it may be due to the fact that i had promised her one of the lollipops that the hairdresser had in her coffee corner of the salong. So Neliah was super happy when she walked out of the salong, with short hair with blue stars in it and a green lollipop in her hand.

We cut the hair pretty short, much easier to detangle and not so warm now in the summer. I´ll show you a pic later on. After the hairdresser appointment the kids was so tired due to the hot weather so the only solution was to go to a near by lake to play. It was a success and the kids almost fell asleep at supper hihi.

I also picked up a package, and what was inside is in the photos above.

Have a lovely evening!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.