Svalare väder, ny förälskelse och inställd löprunda… Cooler weather, new love and a canceled run….

Eng below….

Ja lite så kan man sammanfatta denna dagen.

Inte lika hett ute idag såå skönt, jag o Neliah åkte hem till mamma en sväng efter maten fikade lite granna och jag passade även på att lämna tre små bord för förvaring på deras ränne. Bra att ha ett ränne när man är så ommöblerings tokig som jag är o aldrig kan bestämma mig om vilka möbler jag vill ha framme. Helst vill jag jue ha alla skatter framme på en gång men då skulle de bli lite för trångt, så detta är en bra lösning. Så tack o lov för stor bil som rymmer mycket hihi.

Ska ju berätta vad de va för galenskaper jag hittade på förra lördagen också. Köpte ett gammalt (läs fallfärdigt) skåp utav min hyresvärd som jag hade förälskat mig i på deras ränne… ni ser ränne is da shit när man är galen i gamla grejer hihi. O de tyckte jag va en bra idé att släpa ner förra helgen o göra iordning. Tur att jag har en snäll man som har börjat lära sig hur ja fungerar, vill ja nåt ska det hända nu nu nu o allra helst innan jag kom på att ja ville det hihi. Sagt o gjort vi kämpade ner skåpet ifrån rännet o jag satte igång o skura det. Kan säga att jag brukar inte rengöra mina möbler med såpa o rotborste o sen skölja med vattenslang, men här va det nödvändigt. Så de va faktiskt lite tur att de va närmre 30 grader varmt, för snabbt ja de torkade det.

201807222

Ja en dörr hade lossnat också hihi, fixade den lite temporärt så får kika på nån bättre lösning sen

201807227

Underbara detaljer…

201807228

O nu stoltserar min nya skatt som vår tv-möbel, kilsågad baksida, laxsjärtar lite (ganska) snett o vint men alldeles alldeles underbart.

201807229

201807224

Älskar kontrasterna i mellan nytt o gammalt..

201807223

201807225

Nu ska jag ner o titt på vår fina tv-möbel o tvn också såklart. Hade tänkt o ta en löprunda eftersom de är lite svalare ikväll men Noah hade bestämt sig för att inte somna så tiden sprang iväg, så ja gör ett försök med en morgonrunda istället.

Ha en fin kväll

Kramar

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This is our new tv cabinett, i bought it from our land lords last weekend and it´s my new favorite piece in our home. It was a lot of work to get it clean but so worth it! 

Have a lovely evening!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.