Äntligen äntligen äntligen…. Finally finally finally….

Eng below….

Ja lite så kan man sammanfatta denna fredagen. Jag har äntligen fått gå på semester! Fyra veckor semester och en vecka mammaledighet så totalt fem veckor! Jag kommer inte komma ihåg vad jag jobbar med när ja kommer tillbaka i slutet utav augusti hihi.

Sista dagen blev så där bra som jag hade hoppats på också, hann städa bort det jag skulle på jobbet o inga oväntade överraskningar dök upp heller. Mumsig ute lunch och smågodis framför datorn sista timmarna…. ja sämre kunde vi haft det.

Slutade dessutom lite tidigare så ja kunde hämta upp mannen för att fira barnens sommarlov. Glass hade de beställt och så fick de bli. Förvånande nog tog de inte den berömda Lekeryds mjukglassen utan valde istället varsin Minion-glass. Men de va nöjda och det är huvudsaken.

201807201

201807203

201807202

201807204

Nu blir det slappande i soffan framför Netflix resten utav kvällen o bara njuta av vetskapen att de är semester!!!! Jag hoppas de där ljudet ja hör långt borta inte är mullrande utav åska utan något annat. Fast om de innebär regn så kan jag nog stå ut med lite åska iofs.

Ha en fin kväll på er!

Kramar

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Finally time for some vacation for me, five weeks of vacation, whoop whoop! And not just for me, the kids started there summer holiday also. We celebrated by eating ice cream.

Have a lovely evening!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.