Kånka möbler, göra om och fortsatt nedräkning…. Carrying furnitures, a do over and countdown….

Eng below….

Ja lite så kan man sammanfatta dagarna som gått och det faktum att flytta möbler ja de blir jag aldrig trött på.

Sen ja möblerade om i vardagsrummet har ja stört mig lite på hörnan till höger när man kommer in, där det stora linneskåpet står. De har känts lite mörkt o instängt i hörnet så ja ville ha en lite lägre möbel där. Då kom ja på den briljanta iden att flytta in byrån ifrån hallen till vardagsrummet och linneskåpet fick byta plats till hallen.

De va tur att de inte va längre att flytta linneskåpet för de är galet tungt. Behöver jag berätta att min man inte alls va lika pepp på att bära skåp som jag hihi. Men han slapp o tömma eländet, jisses va grejer de där linneskåpet sväljer, ljusstakar, vaser, skålar o allmänt lull lull….

Men nu är det ordning i det och jag passade även på att rensa ut lite granna. O det bästa med hela flytten, är att de blev mycket luftigare i hörnan i vardagsrummet och jag har en ny yta att piffa på, en yta som dessutom inte barnen når. Win win liksom!

Annars fortsätter nedräkningen för mig och min kollega på jobbet, två dagar kvar till semestern!!! Men bara en dag kvar till sommar med Ernst hihi.

Nu är de dags att pysa ned till resten av familjen o mysa i soffan en stund innan det är dags för nattning, och vet ni vad, ja ska sitta i soffan o njuta av regnet som faller utanför, heeeelt underbart.

 

201807183

En massa ny yta att piffa till ❤

201807185

201807187

Pappas gamla skor och en blå fotogenlampa ifrån farmors sommarstuga

201807186

Julgransfot som ljusstake, jajjemensan de funkar galant

201807181

O såhär såg de då alltså ut innan ommöbleringen, man hade ju aldrig ordning uppe på de där skåpet heller… Men nu e ja så nöjd!

Ha en fin kväll!

Kramar

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Wanted a litte bit of a change… again. So i moved the huge linnen closet to our hall and moved the dresser that was in the hall to the spot where the linnen closet stod before. The layot in the corner got much more airy and o got an other space to put all my beautiful stuff on hihi. Success!

Have a lovely evening!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.